PiTa 01 jääkiekkojoukkue sijoittui aluesarjassa toiseksi

2.4.2015

01 jääkiekkojoukkue sijoittui Eteläisen alueen D1 AA – sarjassa hienosti toiseksi. Alkusarjassa 11 voitolla ja 1 tappiolla joukkue sijoittui lohkonsa ensimmäiseksi ja pääsi kirkkaasti ylempään jatkosarjaan.  Ylemmässä jatkosarjassa PiTa sijoittui myös ensimmäiseksi samoilla lukemilla, 11 voittoa ja 1 tappio. Välierässä vastaan tuli Blues EKS White, ja taululla loppulukemat 6-0 PiTalle.

Alkusarjassa joukkueen maaliero oli +59, mikä oli yli 50 maalia enemmän kuin toiseksi tulleella joukkueella. Alkusarjassa lohkon maalivahtipörssin voittaja ja pistepörssin voittaja löytyivät PiTan joukkueesta. Jatkosarjassa joukkueen maaliero oli +79, mikä oli myös yli 50 maalia enemmän kuin toiseksi tulleella joukkueella. Maalivahtipörssin voittaja ja 4 parasta pelaajaa löytyivät joukkueesta. Jatkosarjassa PiTa teki tasan 100 maalia.

Finaalissa vastassa oli Tallinnan Vipers, joka selkeästi vahvempana joukkueena vei 1-7 voiton. Vipersille kultaa, PiTalle hopeaa ja pronssiottelussa Blues EKS Whiten 6-3 voittanut BJR Yellow pronssia.

Kuvia otteluista on nähtävissä joukkueen sivuilla http://www.pita.fi/jaakiekko/joukkueet/d-01 ja joukkueen facebook -sivuilla https://www.facebook.com/jaakiekkopita01