TERVETULOA PITÄJÄNMÄEN TARMON JÄÄKIEKKOSIVUILLE

 
Pitäjänmäen Tarmo tarjoaa kaikille mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa. Jos jääkiekko kiinnostaa tai etsit uutta seuraa ota rohkeasti yhteyttä valmennuspäällikköön Pasi Anderssoniin pasi.andersson@pita.fi

Kaudella 2019-2020  osallistumme seuraavin joukkuein. 

Juniorijoukkueet toimivat OKK:n hallinnollisessa alaisuudessa.

KILPA-/HARRASTEJOUKKUEET   

    Edustusjoukkue  (miehet III-div.) 

    B-02/03  

    C2-05 (EVU-PiTa)  

    D2-07 

    F1 -10

    F2 -11

    G1 -12

   HARRASTEJOUKKUEET

    Stadi-liiga 

    Papat 

    Veteraanit (+60)

    Pipolätkä

      

 

EVU-PiTa B 2019-2020

EVU-PiTa on yhteistyöjoukkue, jolla on kaksi pelijoukkuetta. EVU B pelaa aluesarjaa ja PiTa B pelaa Suomisarjakarsinnassa. PiTa-joukkueemme pelasi kaudella 2018-2019 Suomisarjassa pärjättyään loistavasti Suomisarjakarsinnassa. Hyppäämme siis yhden ikäluokan yli pelaamalla -02 eli B ikäluokan sarjaa. Joukkueiden rungon muodostaa menneen kauden -03/02 syntyneet. Muutama ns. yli-ikäinen -01 syntynyt mahtuu myös mukaan. Tule mukaan huippukivaan joukkueeseen, jossa saat peliaikaa ja vastuuta etkä tyhjiä lupauksia!

Aluesarjajoukkue antaa hyvän mahdollisuuden keskittyä myös koulunkäyntiin ja muihin aktiviteetteihin ja voit nauttia onnistumisista hymy huulilla ilman turhia suorituspaineita. Aluesarjajoukkueella on alustavan suunnitelman mukaan kolme jäätapahtumaa viikossa eli esim. 2 treeniä plus peli. Suomisarjajoukkueella jäätapahtumia on alustavasti neljä per viikko. Osa treeneistä voi olla yhteisiä kuten menneellä kaudella, mutta sitä ei vielä tiedetä, jääasiat selviävät sitten, kun kaupunkien jäävuorojaot ovat selvillä. EVUn jäävuorot ovat Myyrmäessä, PiTan Kaarelassa. Molemmista halleista löytyy kuivauskopit. Voit siirtyä näiden joukkueiden välillä halusi ja taitotasosi mukaan kuukausi kerrallaan, jatkuvia lyhyitä viikkosiirtoja ei tehdä. Vanhempia kiinnostanee kuukausimaksut, jotka ovat olleet todella alhaiset verrattuna muihin.

Kun kokonaiskenttäpelaajamäärä noin 45 pelaajaa plus maalivahdit on saavutettu ei uusia pelaajia enää voida mukaan ottaa, joten liity mukaan nopeasti. Joukkueet nimetään 30.4.2019. Voit tulla treeneihin näytille koska tahansa, mutta jos tulet ulkopuolelta etkä ole ns. vanha pelaaja niin ilmoita siitä etukäteen (meili, soitto tai viesti). Tärkeä asia: Jos tulet treeneihin niin sitoudut siihen, että valmentajan kertoessa treenien jälkeen, että mahdut jompaan kumpaan joukkueeseen sitoudut 300 euron maksuun. Tätä maksua ei palauteta/hyvitetä jos pelaaja ei tule seuraan. Joukkueella alkaa jäämaksut ja sarjailmoitautumismaksut juosta toukokuun alusta, joten rahan kerääminen pitää aloittaa suht nopeasti. Tämä 300 euron maksu maksetaan toukokuun-heinäkuun aikana (esim. 100 eur per kuukausi) eli sitä ei tarvitse maksaa kerralla ja tarvittaessa maksuaikataulun voi sopia rahastonhoitajan ja joukkueenjohtajan kanssa. Tämän maksun pitäisi kattaa kulut suunnilleen lokakuuhun saakka.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan. Kalenterista löytyy jääajat, voit tulla mukaan milloin vain. Ns. talvijäät pyörivät huhtikuun loppuun. Toukokuussa kesäjäillä pelaamme kerran viikossa jolloin myös kesäharjoittelujakso alkaa. Kausi 2019-2020 alkaa virallisesti 1.5.2019. Lisätiedot: Teppo Valtanen 050-486 2877, valtanen.teppo@gmail.com tai Teemu Pirskanen 044-357 5889.