Ilmoittaudu

Ilmoittaudu PiTan kesäleirille 20.-26.7.2020 täyttämällä allaoleva lomake.

Voit lähettää ilmoittautumisesi myös osoitteeseen: pitanleiri@gmail.com
 

Lisätietoa leiristä antavat:
Leena Hiltunen: 050-3416068
Teemu Talasmaa: 044-5018868
pitanleiri@gmail.com


Vahvistus ilmoittautumisesta ja maksutiedot lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Leirimaksu on 170 e, PiTan jäseniltä 160 e. Sisarusalennus on 20 e, eli jos teiltä lähtee leirille useampi lapsi, saatte seuraavista lapsista 20 e alennusta kustakin. Hinta sisältää kaksi lämmintä ateriaa päivässä, aamu-, väli-, ja iltapalat, kuljetukset sekä vakuutukset.

Leirille ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla leirimaksu kahden viikon kuluessa. Maksutiedot tulevat vahvistusviestissä sähköpostitse. Leirin peruutus on 15.6. saakka maksuton. Tämän päivämäärän jälkeen voimme palauttaa leirimaksusta puolet. Mikäli leirin alkuun on alle 2 viikkoa (14 vrk), voi leirimaksusta saada palautusta vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Peruutus tulee silloinkin tehdä ennen leirin alkua. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen pitanleiri@gmail.com.

Leirikirje lähetään kaikille leiriläisille postitse ja sähköpostitse noin kolme viikkoa ennen leirin alkua. Sen mukana tulee mm. varustelista ja tarkemmat ohjeet leirille lähtöä varten.

Huom: kiireetön yhteydenpito tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse. Meillä on tiedotettavaa sekä ennen leiriä että sen jälkeen, joten tarkista että sähköpostisi on kirjoitettu oikein ja että käytät sähköpostiosoitetta josta sinut tavoittaa myös kesällä.

*
*
*
*
*
*
*
*

 

Kerrothan etukäteen jos meidän olisi syytä tietää lapsestanne jotain erityistä. Näitä voivat olla esimerkiksi uimataidottomuus, mahdolliset sairaudet ja erityislaatuiset elämäntilanteet. Kiitos – meidän on helpompi toimia, kun tiedämme asioista etukäteen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tässä tietosuojaselosteemme. Lyhyesti: suhtaudumme henkilötietoihin ja tietosuojaan vakavasti emmekä jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille.