Ilmoittaudu

Ilmoittaudu PiTan kesäleirille 20.-25.7.2020 täyttämällä allaoleva lomake.

Voit lähettää ilmoittautumisesi myös osoitteeseen: pitanleiri@gmail.com

Tiedote koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta, 15.5.2020:

Pitäjänmäen Tarmon kesäleiri tullaan järjestämään 20.-25.7. erityisjärjestelyin.

Valtioneuvoston uusimpien linjausten valossa olemme päätyneet siihen että leiri voidaan järjestää, mutta se tulee vaatimaan erityisjärjestelyjä ja joustavuutta meiltä kaikilta. Tämänhetkisen tilanteen mukaan leirille osallistuvien määrä on rajoitettu enintään viiteenkymmeneen. Viime vuosina meillä on ollut 100+ henkeä leirillä. Koska emme halua rajoittaa leiriläisten määrää vaan tarjota kaikille lapsille leiriviikon, järjestämme tänä kesänä samaan aikaan kaksi täysin erillistä, enintään 50 hengen leiriä Bengtsårin kahdella eri leirialueella. Leirit eivät kohtaa toisiaan missään tilanteessa, mm. kuljetukset tehdään eri busseilla ja ylitykset tehdään porrastetusti eri aikaan. Molemmilla leireillä on eri vetäjät ja ohjaajat.

Jotta ohjelma toimii parhaiten, leiriläiset tullaan jakamaan isojen ja pienten leireihin. Leirin ohjelma on molemmilla leireillä pääpiirteittäin sama, ja molemmilla leireillä on riittävästi tuttuja ohjaajia ja henkilökuntaa toiminnantäyteisen ja hauskan leiriviikon toteuttamiseen. Pienten leiri järjestetään tutussa paikassa Lahdenpohjassa, isojen leiri toisella leirialueella. Koska kahden erillisen leirin järjestäminen vaatii meiltä huomattavasti enemmän työtä, joudumme typistämään leiriä yhdellä päivällä siten, että se loppuu jo lauantaina. Isojen leirille menevät lähtökohtaisesti 2006 ja 2007 syntyneet ja 2008-2012 syntyneet pienten leirille.

Tulemme tekemään erityisjärjestelyitä leirin aikana tartuntojen välttämiseksi, mutta emme voi leiriolosuhteissa huolehtia esimerkiksi turvaväleistä. Leirillä majoitumme myös teltoissa, eikä sataprosenttisen hygieenistä leiriä ole mahdollista järjestää. Myös leirisaaren ja kaupungin suunnalta tulee ohjeita ja erityisjärjestelyitä, mm. ruokailut järjestetään leirialueilla ja saaren yhteinen ruokala on poissa käytöstä. Näistä toimenpiteistä huolimatta harkitkaa lapsenne osallistumista erityisesti mikäli lapsenne tai perheenjäsenenne kuuluu riskiryhmään. Teillä täytyy myös olla tarvittaessa mahdollisuus noutaa lapsenne Bengtsårin mantereen puoleiselta laiturilta mikäli lapsenne sairastuu, tänä vuonna joudumme reagoimaan matalalla kynnyksellä sairastapauksiin. Erityisen tärkeää on myös se, että lapsi ei lähde sairaana tai flunssaisena leirille tai jos lähipiirissä on ollut koronavirustautiepäily.

Aiomme toimia tämän suunnitelman mukaan mikäli muutoksia koronavirustilanteeseen ei tule. Tilanne voi muuttua vielä suuntaan tai toiseen kesän edetessä. Leirimaksut luonnollisesti palautetaan kokonaisuudessaan mikäli leiri joudutaan perumaan.

 

Lisätietoa leiristä antavat:
Leena Hiltunen: 050-3416068
Teemu Talasmaa: 044-5018868
pitanleiri@gmail.com


Vahvistus ilmoittautumisesta ja maksutiedot lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Leirimaksu on 170 e, PiTan jäseniltä 160 e. Sisarusalennus on 20 e, eli jos teiltä lähtee leirille useampi lapsi, saatte seuraavista lapsista 20 e alennusta kustakin. Hinta sisältää kaksi lämmintä ateriaa päivässä, aamu-, väli-, ja iltapalat, kuljetukset sekä vakuutukset.

Leirille ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla leirimaksu kahden viikon kuluessa. Maksutiedot tulevat vahvistusviestissä sähköpostitse. Leirin peruutus on 15.6. saakka maksuton. Tämän päivämäärän jälkeen voimme palauttaa leirimaksusta puolet. Mikäli leirin alkuun on alle 2 viikkoa (14 vrk), voi leirimaksusta saada palautusta vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Peruutus tulee silloinkin tehdä ennen leirin alkua. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen pitanleiri@gmail.com.

Leirikirje lähetään kaikille leiriläisille postitse ja sähköpostitse noin kolme viikkoa ennen leirin alkua. Sen mukana tulee mm. varustelista ja tarkemmat ohjeet leirille lähtöä varten.

Huom: kiireetön yhteydenpito tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse. Meillä on tiedotettavaa sekä ennen leiriä että sen jälkeen, joten tarkista että sähköpostisi on kirjoitettu oikein ja että käytät sähköpostiosoitetta josta sinut tavoittaa myös kesällä.

*
*
*
*
*
*
*
*

 

Kerrothan etukäteen jos meidän olisi syytä tietää lapsestanne jotain erityistä. Näitä voivat olla esimerkiksi uimataidottomuus, mahdolliset sairaudet ja erityislaatuiset elämäntilanteet. Kiitos – meidän on helpompi toimia, kun tiedämme asioista etukäteen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tässä tietosuojaselosteemme. Lyhyesti: suhtaudumme henkilötietoihin ja tietosuojaan vakavasti emmekä jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille.